Οχήματα υπολειμματικής αξίας για πωλητές

Αποκομίστε το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Πριν από την AUTOonline, ο καθορισμός της υπολειμματικής αξίας ήταν ένα περίπλοκο θέμα που περιλάμβανε πολλά ταξίδια, μεγάλες τηλεφωνικές κλήσεις και σωρούς γραφειοκρατίας. Σήμερα, όποιος θέλει να υπολογίσει την αξία ενός οχήματος απλά χρειάζεται να σηκώσει ένα δάχτυλο: αυτό που λειτουργεί το ποντίκι του υπολογιστή.
Λόγω του γεγονότος ότι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα τρακαρισμένων και μεταχειρισμένων οχημάτων της Ευρώπης απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες που ασχολούνται με άλλους επαγγελματίες, ο καθορισμός της υπολειμματικής αξίας με την AUTOonline είναι πανεύκολος και απίστευτα γρήγορος:
Πάνω από 200 πιστοποιημένοι έμποροι από όλη την Ελλάδα υποβάλλουν τις προσφορές τους στα οχήματα που διαφημίζονται μέσω της πλατφόρμα μας. Μέσα σε 72 ώρες θα λάβετε τις καλύτερες αξίες. Εξοινομείτε χρόνο και νεύρα και πετυχαίνετε δίκαιες τιμές με δίκαιους όρους και συνθήκες.

Χρήσιμη: Η επαγγελματική σύνδεση

Με διασυνδέσεις σε όλα τα σημαντικά προγράμματα για τους εμπειρογνώμονες, όπως Audatex, DAT, CombiPlus, MUPS ΙΙ, Arges ΙΙ, AudaExpert, Nextsoft, κλπ. Οι προσπάθειές σας μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Επαγγελματική: Η ομάδα εξυπηρέτησης της AUTOonline

Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε. Δεν έχει σημασία πόσες ερωτήσεις μπορεί να έχετε - θα τις απαντήσουμε με χαμόγελο.

Επικοινωνία

Εξυπηρέτηση

+30 (0) 210 9311-804

Επανάκληση

rueckruf
Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Απλά συμπληρώστε και αποστείλατε.

Ακόμα να γίνετε μέλος;

Πως να συμμετάσχετε;
Πως να συμμετάσχετε; Απλώς εισάγετε τα τρακαρισμένα και μεταχειρισμένα οχήματά σας στην διαδυκτιακή πλατφόρμα της AUTOonline - Στην ηγετική πύλη της Ευρώπης για τον καθορισμό της μεγαλύτερης υπολειμματικής αξίας.
Απλά, γρήγορα και με ασφάλεια.