Η πιο σύγχρονη τεχνολογία. Εξελιγμένο λογισμικό.

Εδώ και χρόνια, η AUTOonline έχει εξελίξει ένα λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας που καθιστά το διαδικτυακό εμπόριο οχημάτων πανεύκολο. Δέστε τις ζώνες σας και ξεκινήστε!


Η σύγχρονη τεχνολογία αποτελεί προϋπόθεση για σύγχρονες εφαρμογές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ωστόσο οι γνώσεις της βιομηχανίας, οι τρόποι λειτουργίας τους και τις ανάγκες τους. Μόνο μαζί αυτά μπορούν να δώσουν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας. Έτσι, η εργασία γίνεται απευθείας μια μικρή απόλαυση. Η AUTOonline έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να συνδυάζει, τους πραγματικούς πραγματογνώμονες οχημάτων με τους πραγματικούς επαγγελματίες ανάπτυξης λογισμικού. Και σε μια εμπειρία αγοράς άνω των 10 ετών. Το λογισμικό σας παρέχεται δωρεάν μετά την εγγραφή, εκ των προτέρων, έτσι ώστε να έχετε μια εικόνα. Αυτή είναι η άνετη τάξη της AUTOonline.

Η ευκολία να κατεβάσετε το λογισμικό, τις ενημερώσεις, τους οδηγούς ή τα εγχειρίδια καθιστά τη ζωή ευκολότερη.


  Διαδικτυακό λογισμικό για τον καθορισμό της υπολειμματικής αξίας.

  Τελευταία έκδοση του Λογισμικό VALUEonline (115 MB)
  VALUEonline

  Από το μηδέν δημιουργήθηκε ένα νέο λογισμικό για να διαδεχθεί το παλιό λογισμικό της AUTOonline για την εισαγωγή οχημάτων από εμπειρογνώμονες, με μια σειρά από νέα και αναθεωρημένα στοιχεία.

  Επικοινωνία

  Εξυπηρέτηση

  +30 (0) 210 9311-804

  Επανάκληση

  rueckruf
  Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Απλά συμπληρώστε και αποστείλατε.