Πληροφορική & Τεχνική Υποστήριξη

Το κέντρο βάρους της AUTOonline: ασφαλής πληροφορική

Ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας: η πληροφορική στην οποία μπορείτε να βασιστείτε 100%. Γι' αυτό η ανάπτυξή μας δε στηρίζεται μόνο στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας, αλλά επίσης στην υψηλή τεχνολογία και στα καλά μελετημένα μέτρα ασφαλείας.

Κέντρο δεδομένων: ασφαλές

Ένα σύστημα ελέγχου προστατεύει το κέντρο δεδομένων από ανεπίτρεπτους επισκέπτες. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αρκετοί παροχείς αδιάλειπτης ενέργειας (ups) και γεννήτριες ντήζελ εξασφαλίζουν ότι η εργασία μπορεί να συνεχιστεί. Οι βάσεις δεδομένων, οι servers και η σύνδεση στο ίντερνετ γίνονται περιττά έτσι όλες οι υπηρεσίες να μπορούν να συνεχιστούν σε περίπτωση ελαττώματος.

Τεχνολογία: αξιόπιστη

Ισχυρά μισθωμένες γραμμές που εγγυώνται την ομαλή επεξεργασία του μεγάλου όγκου δεδομένων τεσσάρων τρισεκατομμυρίων byte ανά μήνα. Επιπλέον ένας ειδικός παροχέας ενέργειας στο δωμάτιο του server εγγυάται την ασφάλεια. Τείχος προστασίας, φίλτρο, έλεγχος ιών- η ανταλλαγή δεδομένων έχει ακόμα και τριπλή προστασία. Μόνιμη παρακολούθηση χρησιμεύει σε επιπλέον έλεγχο όλων των παραγωγικών συστημάτων για τυχόν λάθη ή υπερφορτίσεις. Αυτό παρέχει μεγάλη αξιοπιστία για όλες τις διαδικασίες.

Λογισμικό: μοντέρνο

Η πιο εξελιγμένη έκδοση των Windows επιτρέπει την ομαλή πορεία των εργασιών. Η AUTOonline έχει ελεγχθεί για κάποιες εξελίξεις στο λογισμικό της από τη Γερμανική TÜV προτού το χρησιμοποιήσει. Για βάσεις δεδομένων η AUTOonline στηρίζεται στην αξιοπιστία της Oracle.

H ομάδα: ανάπτυξη και τεχνολογία στην AUTOonline

Για να εξασφαλίσουμε ότι όλα δουλεύουν ρολόι βασιζόμαστε σε μία δυνατή ομάδα! Ωστόσο, αν χρειαστείτε ποτέ βοήθεια και υποστήριξη, η Τεχνική Υποστήριξη θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Επιπλέον οι πρωτοπόροι στους υπολογιστές επιστήμονές μας συνεχώς εξελίσουν νέα προϊόντα τα οποία σας βοηθούν να κάνετε τη δουλειά σας ακόμα καλύτερα και γρηγορότερα. Δεν είναι τέλειο;

Αναγνωρισμένοι πραγματογνώμονες αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό.

Οι εμπειρογνώμονες εμπιστεύονται εμπειρογνώμονες και η τεχνογνωσία μας έχει βραβευτεί: από τώρα και στο εξής χαρακτηριζόμαστε ως ο Πιστοποιημένος Χρυσός Συνεργάτης της Microsoft, εξουσιοδοτημένοι από την IBM και Oracle.
Διότι οι εμπειρογνώμονες της AUTOonline, γνωρίζουν ότι το αύριο είναι ήδη χτες.Οι τοίχοι της AUTOonline διακοσμούνται από πολλά πιστοποιητικά. Προγραμματίζουμε νέο λογισμικό σήμερα με τη γνώση των τάσεων και τεχνολογιών του αύριο. Με σκοπό τον όγκο και τη μεταφορά δεδομένων ή νέα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 7. Επειδή οι εμπειρογνώμονες της AUTOonline γνωρίζουν ότι αύριο το σήμερα είναι ήδη χθες.

Επικοινωνία

Εξυπηρέτηση

+30 (0) 210 9311-804

Επανάκληση

rueckruf
Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς; Απλά συμπληρώστε και αποστείλατε.